3. Metal Classic

Tak for jeres deltagelse

I Sports Motor Klubben Gladsaxe er vi glade for jeres deltagelse, og vi håber I havde en god dag. Også en stor tak til alle de frivillige kontroller, der stillede op og gad holde "øje" med deltagerne ude i terrænet.


Billeder fra arrangementet

- Gå til galleri


Resultater

- Begynder

- Touring

- Sport

- Ekspert

- Åben

- Resultater for hvert enkelt hold

- Førerprøver


Historisk pålidelighedsrally

3. Metal Classic – 6. afd. af FDM DASU Classic 2017 7. oktober er klar!
Dansk Metal åbner påny dørene på Metalskolen i Jørlunde, et spytkast fra Buresø, når SMKG runder årets FDM DASU Classic turnering af med endnu en køretur i den sjællandske natur.

Metalskolen danner rammen om såvel start som mål for årets sidst løb og Dansk Metal er værter for morgenmad og afsluttende middag for alle deltagerne. Der er blot et lille krav – deltagerne skal, af respekt for køkkenet på Metalskolen, tilmelde sig den afsluttende middag, såfremt de ønsker at spise med.

Med udgangspunkt i de perfekte start- og slut rammer har duoen Bach Sørensen endnu en gang kreeret en rute som med garanti nok skal sikre, at årets turnering slutter af med maner, og som det er set før, har duoen igen leget lidt med de alternative muligheder reglerne byder på og udfordrer max 20 biler til at køre førerprøver. Førerprøverne har ingen indflydelse på selve resultatet af løbet, men der kåres naturligvis en vinder. Læs mere om førerprøverne i invitationen til løbet som kan downloades på www.smkg.dk el. www.knagen.dk. Bemærk de 20 deltagere findes ud fra først til mølle!

Selve ruten er klar, første kontrolkørsel er for længst overstået, men hvor turen går hen venter vi lidt med at løfte sløret for!

- Slutinstruktion 1

- Deltagerliste

- Deltagerliste, førerprøver


- Nyhedsbrev fra 27. september med seneste nyt om løbet

- Tillægsregler


Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte løbsledelsen på mail, smkg@smkg.dk


Tillægsregler