Historisk pålidelighedsrally


Historisk pålidelighedsrally, eller DASU Classic som det også kaldes i daglig tale, er motorsport for indregistrede klassikere, der er indreg. senest 31/12 - 1990. Det er let orienteringsløb, en køn køretur, veje af fin kvalitet samt ikke mindst pauser med tid til snak med de øvrige deltagere.

FDM DASU Classic


Siden 2008 er der blevet afholdt en landsdækkende turneringen, som startede med Daytona som sponsor det første år. Anden sæson blev kørt med FDM som sponsor, som ligesiden har været hovedsponsor for turneringen. Turneringen består af seks afdelinger fordelt i hele landet.
Via meneun til venstre kan man finde yderligere information om løbet eller generel information om den samlede turnering.

Andre pålidelighedsrallies


Udover de løb der er tællende til FDM DASU Classic, afholdes der årligt en række andre pålidelighedsrallies. Disse løb kan bruges som træning til turneringen, eller man kan nøjes at køre disse løb.
Fælles for løbene, uanset om de er tællende til FDM DASU Classic eller ej, at det er op til de enkelte deltagere, hvor meget de vil gøre ud af deres egne ambitioner ved at deltage. Deltagernes ambitionsniveau varierer fra dem, som deltager for at vinde, til dem som deltager for at være med.

Uanset ambitionsniveau så er de historiske biler og den hyggelig atmosfære deltagerne i mellem, som er i højsædet.