Historisk pålidelighedsrally - Træningsløb


Foråret viste sig fra sin bedste side, da vi i Sports Motor Klubben Gladsaxe afviklede træningsløb i historisk pålidelighedsrally.
Aabningslobet 2014
16 hold stillede til start - de garvede fik kørt vinterstøvet af bilerne og kortbordene, og fire hold i begynder klassen fik prøvet kræfter med historisk pålidelighedsrally.

Sjælland viste sig fra sin bedste side med blå himmel og små snoede landevej, hvilket skabte perfekte rammer for en god dag med historisk pålidelighedsrally.

Begynder-holdende viste godt flair for forståelsen af historisk pålidelighedsrally og vurderet på stemningen ved målet, så er der gode chancer for, at de har fået mod på at køre igen. Vi i Sports Motor Klubben Gladsaxe håber i hvert fald på at se holdene igen.

De garvede deltagere virkede også glade for at komme igang efter vinteren og få lidt føling med sekunderne igen inden det for alvor går løs med turneringen FDM DASU Classic den 24. maj på Langeland, hvor vi i SMKG er arrangører af første afdeling med løbet "Ole Nielsens Mindeløb". Information om løbet kan findes i menuen til venstre.

Resultater fra løbet kan findes nedenfor.

På vegne af løbsledelsen skal der siges tak for en hyggelig dag. Vi håber, at I også havde en god dag ...

Resultater fra Åbningsløbet 2014


- Begynder

- Touring

- Sport

- O og ekspert

Se billeder fra løbet, tryk her ...Information fra før løbet


Lørdag den 29. marts 2014 afholder Sports Motor Klubben Gladsaxe træningsløb i historisk pålidelighedsrally. Løbet starter og slutter på Skjoldnæsholm Golfbane.

Løbet er tiltænkt som træningsløb inden sæsonen for alvor går i gang med FDM DASU Classic. Se indbydelse og tillægsregler nedenfor.

- Indbydelse til begynder med introduktion

- Tillægsregler til Åbningsløbet 2014

- Deltagerliste

- Se madbestillings muligheder (pdf)


Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte løbsleder Helge Jensen på mail, ugledige@yahoo.dk